Ons team

Dit is ons Kiekeboe-team! Wij zijn een kleinschalig en hecht team. Er is weinig wisseling in personeel waardoor er nauw contact is tussen medewerksters, ouders en kinderen.

Dat is de kracht van Kiekeboe!

Monique Beljaars

Eigenaresse

Ik ben Monique Beljaars, moeder van 3 kinderen en zelf woonachtig bij kinderdagverblijf Kiekeboe hier in Luyksgestel. Ik heb zelf de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan aan de Hogeschool te Eindhoven. Ik heb kinderdagverblijf Kiekeboe heel kleinschalig opgericht in augustus 1998 aan de Mert hier in Luyksgestel. Later kwam de kans om aan de Dorpstraat te Luyksgestel, het kinderdagverblijf verder uit te breiden, dit was in 2002. Nu zijn we alweer wat jaartjes verder, hebben we 2 prachtige groepen dagopvang en een geweldige groep buitenschoolse opvang en ik heb een topteam naast me staan. Al vele jaren werk ik in het kinderdagverblijf met liefde en plezier, geen enkele dag is hier hetzelfde. Kinderen zijn altijd mijn passie geweest, jonge kinderen, maar ook oudere kinderen zijn geweldig. Het is heerlijk om deel uit te maken van hun jonge leventje en een steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen niveau en tempo. Naast ons hechte team vol liefdevolle collega’s, zorgt de kleinschalige, warme huiselijke intieme sfeer ervoor, dat zowel kinderen als ouders zich snel thuis voelen bij ons. Kindjes die gewoon zichzelf mogen zijn en echt gezien worden voor wie ze zijn, maar ook de betrokken geïnteresseerde ouders van het kinderdagverblijf maakt deze plek, een plek waar we met recht trots op mogen zijn!

Lisa Cuypers

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Lisa Cuypers. Ik ben woonachtig in Bergeijk. In 2016 ben ik begonnen als stagiaire, maar na het afronden van mijn diploma in 2017 kon ik deel uitmaken van het vaste team.  Ik ben 4 dagen werkzaam bij de dagopvang. Daarnaast ben samen met Nicole nog werkzaam als pedagogisch coach en houden we de socials bij. Een leuke afwisseling dus!

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf en dat is wat mij erg aantrekt. Er is een hele fijne en gemoedelijke sfeer. Doordat ik vaste groepen heb, kan ik echt een band opbouwen met de kindjes en ouders, dat vind ik belangrijk. Maar het allerleukste vind ik toch wel het werken met de kinderen, ze te stimuleren, activiteiten te doen, ze te zien groeien in hun ontwikkeling en de liefde die er je ervoor terug krijgt.

Nicole van Eijck

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Nicole van Eijck, ik woon samen met mijn partner Ben en onze 3 kinderen Duuk, Izzy en Boet op ’T Loo in Bergeijk.

Ik werk al sinds 2010 met heel veel plezier bij Kiekeboe, ik werk 2,5 dag op de dag-/peuteropvang en houd me daarnaast samen met Lisa bezig met sociale media en pedagogisch coach. Ook volg ik de cursus ‘startblokken’. Genoeg uitdaging dus!

Het werken in de dagopvang is nooit hetzelfde, ik vind het mooi om de ontwikkeling van de kinderen te zien en te helpen waar nodig. Ik kan genieten van blije snoetjes, hun eerlijkheid en eigen kijk op de wereld.

En ik ben blij dat ik deel uitmaak van het hechte gezellige team bij kiekeboe!

Heidy Hoeks

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Heidy Hoeks, getrouwd met Co en heb 2 kinderen. 6 jaar geleden kreeg ik de kans om met een verkorte opleiding bij Kiekeboe te komen werken. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik vind het super leuk om met de kinderen bezig te zijn maar ook om ze nieuwe dingen te leren en nieuwe ontwikkelingen te zien. Ik hoop nog lang mee te mogen draaien bij Kiekeboe.

Karin Maas

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Karin Maas en woon met mijn vriend en 3 kinderen in Pelt. Vanaf augustus 2006 ben ik werkzaam bij Kiekeboe, op de groep ‘Kiekebengels’.  Ik ben er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om voor jullie lieve kinderen te zorgen. Het leuke is dat het iedere dag een verrassing is wat de dag brengt. Onze kracht is het hechte en stabiele team waardoor de kinderen zich ’thuis’ voelen en zich daardoor op de beste manier kunnen ontwikkelen. Ik ben creatief en deel dit graag met de kinderen.

Desi van de Wouw

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Desi van de Wouw, getrouwd, moeder van 2 kinderen en ben woonachtig in Luyksgestel. Sinds september 2022 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij kinderdagverblijf Kiekeboe. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij de Kiekeboefjes. Mijn passie in de kinderopvang is, om de kinderen te zien groeien en te kijken hoe ze zich ontwikkelen in hun motorische, sociale en emotionele aspect, en ik hier mijn steentje op een leuke manier aan bij kan dragen. Elk kind is uniek en dat maakt het werken zo leuk!

Sanne van der Aalst

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Sanne van der Aalst, getrouwd met Rob en mama van 3 kids: Ties, Maud en Gus. Ik woon in Luyksgestel. Sinds 2011 werk ik bij Kiekeboe, je ziet me op maandag en donderdag bij de Kiekeboefjes en op vrijdag bij de Kiekebengels. Ik vind het leuk als kinderen zelf leren ontdekken en probeer ze hierin te helpen door activiteiten aan te bieden die aansluiten op de belevingswereld van het kind. Zo maak ik van elke dag een feestje!

Tess Roijers

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Tess Roijers, ik ben 23 jaar en ik woon in Bergeijk. In mijn vrije tijd dans ik bij dansgroep Infinity en doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Ik ben al enkele jaren werkzaam in de kinderopvang, maar sinds juni 2023 onder naam van Kiekeboe. Wat mij aansprak aan Kiekeboe was de kleinschalige, huiselijke sfeer. Met een klein team aan collega’s doen we elke dag ons best om er voor de kinderen een onvergetelijke dag van te maken. Binnen Kiekeboe ben ik zowel werkzaam bij de dagopvang als op de bso. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik in een week alle leeftijden van 0-12 jaar voorbij zie komen. Dit zorgt er mede voor dat elke werkdag anders is en dat maakt mijn werk bij Kiekeboe juist zo leuk!

Kim Boelens

Pedagogisch medewerkster

Kim Boelens, ik ben 44 jaar en woonachtig in Luyksgestel. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik houd van gezelligheid en uiteten met familie en vrienden. Na mijn opleiding VZ 3 heb ik 3 jaar gewerkt als kraamverzorgende, hierna 20 jaar in het verpleeghuis. Ik ben vanaf 1 mei 2023 werkzaam in  het Team van kinderdagverblijf Kiekeboe. Ik ben  hier alle dagen te vinden. Ma Di Do Vrij op de BSO en woensdag op de dag opvang.

Susan Koolen

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Susan Koolen, ik ben geboren en opgegroeid in Luyksgestel en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Bergeijk. In de zomer 2019 kon ik als stagiaire tijdelijk aan de slag bij Kiekeboe en de Kiekeclub en dat is altijd mijn droomplek gebleven. Het dorpse karakter en een hecht team waar je op kunt bouwen dat trok me meteen aan. Maar ik had een ander stageadres in het verschiet en moest afscheid nemen. Ik heb daar mijn diploma als gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald in 2020 en ik ben sinds 2021 terug bij de Kiekeclub. Daar probeer ik samen met mijn collega’s steeds een fijne (mid)dag te maken met de kinderen. We bieden uiteenlopende activiteiten aan en kinderen zijn veelal vrij om daar aan deel te nemen. Ik vind het het fijn om te zien hoe leuk de kinderen samen spelen bij de Kiekeclub. Dat er vriendschappen ontstaan, wat voor een mooie open gesprekken er plaatsvinden en vooral wat voor een vertrouwen de kinderen in zichzelf, elkaar en in de leidsters ontwikkelen. Zo klein als de kindjes binnen komen bij Kiekeclub, zo groot en stoer zijn ze als ze vertrekken. En om bij te mogen dragen aan dat stukje groei voelt als een voorrecht.

Thea Houbraken

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Thea Houbraken- Brekelmans. Ik ben geboren op 18 oktober 1966 in s’-Hertogenbosch. Sinds 1976 woon ik in Luyksgestel. Ik ben getrouwd. Samen hebben wij twee volwassen kinderen die niet meer thuis wonen. Ik werk ongeveer 20 jaar bij kiekeboe. Eerst op de groep en later als invalkracht. Nu ben ik werkzaam op dinsdag bij de Kiekeclub. Indien nodig, val ik in.

Naast mijn baan bij Kiekeboe werk ik in ons eigen bedrijf en schrijf ik voor De Uitstraling. Ik doe aan fitness en speel tennis, lees en brei graag.

Mijn passie ligt bij werken met kinderen. Hun spontaniteit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Het fijne van bij de kiekeclub werken is, het kleinschalige waardoor je de kinderen goed kent. Op school moet al zo veel. Hier moeten ze gewoon lekker kunnen spelen zodat ze de dag op een fijne en gezellige manier kunnen afronden in een veilige omgeving. Daar zetten we ons met het hele team voor in.

José Schoondermark

Pedagogisch medewerkster

Hallo ik ben José schoondermark en woon samen met mijn man en 2 kinderen (zoon/dochter) in Luyksgestel. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, joggen, wandelen, skiën, fietsen, terrasje nemen, tuinieren, lezen. Op maandag en donderdag ben ik bij buitenschoolse opvang (BSO)
“de Kiekeclub”. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich na school lekker kunnen ontspannen door te ravotten, knutselen, spelen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich ’thuis’ voelen, dat merk ik als de kinderen met plezier naar Kiekeboe komen.